Ezt nem hiszem el…. már megint otthon hagytam!!

Fotó: webandi \ pixabay

Nem hiszem hogy van olyan ember közöttünk, akivel ne történt volna meg, hogy elkészített vagy előkészített valamit, és később otthon hagyta. Ha van olyan dolog, aminek nap mint nap eszünkbe kell jutnia, készítsünk magunknak emlékeztető táblát.

Sajnos én legtöbbször a hűtőbe bekészített elemózsiáról szoktam megfeledkezni, ezért egy kilincsre akasztható kis táblácskával védekezem nap mint nap az éhség ellen.

Nem kell hozzá semmi extra hozzávaló. Két post-it papír egymásra ragasztva, ráírva az emlékeztető szöveg, ezt később bevonjuk cellux ragasztóval, tetejét átlyukasztjuk, és akasztót rögzítünk rá. Nekem ilyen van itthon, de szeretném elkészíteni a legújabb szériát kartonból, a hátára pedig ragasztani fogok egy mágnest is.

Sajnos az emlékeztető tábla mit sem ér, ha a bejárati kilincsünkön felejtjük akkor is, mikor nincs létjogosultsága. Erre lesz majd jó a mágnes. A hűtőről leszedem, ha a bedobozolt  ételt bekészítettem. És ide is kerül majd vissza a tábla, ha rápillantva elpakoltam magamnak az ebédemet.