Letennéd a cigit? Íme egy pár sorban leírható módszer

Fotó: Klimkin \ pixabay

Ez a módszer nem csodaszer és még csak nem is rendelkezik a svájci vitaminkutató intézet vagy a brit tudósok vizsgálati eredményeivel, de nekem sikerült vele leszoknom a cigiről.

Elöljáróban annyit, hogy én egyszerűen imádtam dohányozni, így nem is volt sok kedvem letenni.

Amikor viszont gyereket szerettem volna, mit volt mit tenni, pár évvel az első fiam születése előtt letettem. De nem egyik napról a másikra, mint a reklámban.

Én saját magamon azt tapasztaltam, hogy reggel tudok a legjobban ellenállni a kísértésnek, de ha már rágyújtottam aznap, akkor már nemigen.

Ezért a következő módszerrel tudtam csak leszokni: először reggel nem gyújtottam rá, egészen délelőtt 11-ig. Utána másnap délig sikerült, majd ebéd utánig, stb. Körülbelül két hét  – visszaesésekkel tarkított – nyűglődés után sikerült egész nap nem cigiznem. Majd, mivel reggel újra kellett kezdenem a reggeli “nem-rágyújtást“, ezért másfél nap szünetet jelentett, amikor a második nap délben végül megadtam magam. De három héttel az után, hogy elkezdtem egyszer csak sikerült átlendülnöm – azt hiszem egyszerűen megszoktam, meg tudtam szokni a fizikai, lelki és pszichés érzést, hogy nem gyújtok rá.

Ennyi az én sztorim… 🙂 Remélem, nektek is sikerülni fog mielőbb 🙂 🙂

 

Forrás: munkatársunktól

HA TETSZETT, OSSZAD MEG MÁSOKKAL IS!!