Felhasználási feltételek

Az igazioldal.hu weboldal  (továbbiakban honlap) üzemeltetője a Korvin AG Döntéstámogató BT (Székhely: 1121 Budapest, Költő utca 2-4 A/3, Adószám: 25559855-1-43, Cégjegyzékszám: Cg. 01-06-790712, Kamarai nyilvántartója és száma: BU25559855) (továbbiakban üzemeltető).

A honlap használatával a felhasználó elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket:

1. Általános rendelkezések:

A honlap használata ingyenes, használatához adatok megadása, illetve regisztráció nem szükséges. Az üzemeltető a felhasználók semmilyen adatát nem kezeli és nem is tartja nyilván.

A honlapon elhelyezett külső hirdetések tartalmáért az üzemeltető nem vállal felelősséget.

A honlap a Google Analitika forgalomfigyelő rendszerét alkalmazza, amely a felhasználók egyes adatait a Google Adatvédelmi Irányelveknek megfelelően felhasználhatja. A Google Adatvédelmi Irányelvei a következő helyen érhetőek el: https://www.google.com/intl/hu/policies/privacy/

Az üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül megtagadja a felhasználónak a honlaphoz való hozzáférést amennyiben a felhasználó megsérti az alábbi pontok valamelyikét:

  • Szándékos károkozást kísérel meg,
  • Sérti az üzemeltető jogát, vagy jogos érdekét,
  • Jogszabályba ütköző tevékenységet kísérel meg, vagy az általánosan elfogadott erkölcsi normáknak nem megfelelő viselkedést tanúsít.

Az üzemeltető a honlap használata során keletkezett vagyoni és nem vagyoni károkért felelősséget nem vállal.

2. Szerzői jogok:

A honlapon közzétett minden tartalom szerzői jogi védelem alatt áll, az üzemeltető szellemi alkotását képezi. A honlapon az üzemeltető által közzétett tartalmakat felhasználni kizárólag az 1999. évi LXXVI. törvény keretein belül szabad.

Amennyiben a felhasználó tartalmat szeretne átvenni a weboldalról, azt csak és kizárólag az üzemeltető írásos engedélyével teheti meg. Kivételt képez az az eset, amikor a tartalom csak egy része érhető el az oldalon és egy hivatkozás segítségével az olvasó az igazioldal.hu honlapján folytathatja az olvasást.  A jogosulatlan átvétel polgári- és büntetőjogi eljárást vonhat maga után.